Corona content oplossingen

Livestream uit studio

De Chiefs of Content studio biedt een unieke turn-key oplossing aan uw bedrijf. Waarbij interactiviteit met de collega’s en klanten gecombineerd wordt met slim studio design, multichannel streaming en cross posting als podcast.

Livestream vanaf locatie

De Chiefs of Content hebben vanuit hun dochteronderneming WE ARE THE NIGHT B.V. jarenlange ervaring opgebouwd met opnames en livestreams op locatie. Zo zijn wij in staat met een klein en mobiel team op bijna elke locatie een livestream of opname te faciliteren.

Uitvaarten

Helaas hebben ook uitvaarten te maken met corona-maatregelen en kunnen afscheidsdiensten niet massaal worden bijgewoond. Dankbaar zetten de Chiefs of Content zetten hun ervaring met livestreams op locatie in om nabestaanden de kans te bieden de afscheidsdienst toch bij te wonen.

Live vanuit onze studio

De Chiefs of Content studio biedt een unieke turn-key oplossing aan uw bedrijf. Waarbij interactiviteit met de collega’s en klanten gecombineerd wordt met slim studio design, multichannel streaming en cross posting als podcast. Een kostenefficiënte en hoogstaande productie waardoor de klant, collega of kijker zich betrokken voelt. De studio kan ingezet worden voor livestreams of opnames van productpresentaties, employer branding concepten, webinars of andere formats.

Samen met een ervaren Chief ontwikkelt u het juiste concept of format voor uw communicatievraag. En kunnen we alles in-house voor u voorbereiden, produceren, livestreamen of opnemen en verwerken tot meerdere handzame content-items voor uw in- of externe kanalen.

Voor meer informatie neem contact op met de Chiefs via 030 - 55 00 350 of mail naar wilco@chiefsofcontent.nl. Of reserveer de studio direct via onderstaand formulier.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.
BLOK 1 - 1
BLOK 1 - 2
BLOK-1-4
BLOK 1 - 3

Live op locatie

De Chiefs of Content hebben vanuit hun dochteronderneming WE ARE THE NIGHT B.V. jarenlange ervaring opgebouwd met opnames en livestreams op locatie.

Zo zijn wij in staat met een klein en mobiel team op bijna elke locatie een livestream of opname te faciliteren. Conceptmatig en inhoudelijk kan ons team van ervaren producers je helpen om de inhoud de juiste vorm te geven. Zodat je collega, klant of fan de juiste boodschap ontvangt en mogelijk geactiveerd wordt om bijvoorbeeld via een videoconferentie, Zoom, FaceTime etc. deel te nemen aan de uitzending.

Voor meer informatie neem contact op met de Chiefs via 030 - 55 00 350 of mail naar wilco@chiefsofcontent.nl.
Of reserveer direct een 'op locatie-pakket' via onderstaande knop.

BLOK 2 - 1
BLOK 2 - 2
BLOK-2-3

Uitvaarten

Helaas hebben ook uitvaarten te maken met corona-maatregelen en kunnen afscheidsdiensten momenteel niet massaal worden bijgewoond. Dankbaar zetten de Chiefs of Content hun ervaring met livestreams op locatie in om nabestaanden en overige dierbaren de kans te bieden op afstand de afscheidsdienst toch bij te wonen. Uit eerbied en begrip voor de nabestaanden hanteren we voor deze service aangepaste tarieven zodat het betaalbaar blijft.

Voor meer informatie en beschikbaarheid, neem contact op met Wilco via 0619204070.

BLOK 3 - 1
BLOK 3 - 2
BLOK 3 - 3

Over de Chiefs of Content Corona oplossingen

Wij staan voor kwaliteitsproducties waarin cinematische beelden, gedegen journalistiek en multichannel-casting elkaar ontmoeten. Gemaakt door professionals die hun kennis, kracht en can-do-instelling combineren en dit creëeren voor ons allemaal. Kostenefficiënt en volledig uitgevoerd met inachtname van de overheidsvoorschriften en veiligheidsmaatregelen om bij te dragen aan het beperken van de verspreiding van het coronavirus (COVID-19).

Ook tijdens de coronacrisis kunt u rekenen op goede en efficiënte content concepten van de Chiefs of Content.

Neem voor meer informatie contact op met de Chiefs via 030 - 55 00 350 of mail naar wilco@chiefsofcontent.nl. Of gebruik het onderstaande contactformulier.

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Laura

Chief Producer

Wilco

Founding Chief

Wilco is de drijvende kracht achter het team en haalt het beste uit de Chiefs.

Kevin

Chief of Photography

Kevin legt met zijn oog voor detail altijd het goede moment vast.

Milan

Junior Editor

Tijs

Junior AV Specialist

Jannieck

Graphic Designer