Wij zijn Chiefs of Content.

Wij ontwikkelen en maken visuele content voor de zakelijke markt. Wij denken in branding en praktische toepasbaarheid om communicatiedoelen te behalen.

Communiceren doen wij met bewegend en stilstaand beeld. Dit doen wij met ons team vanuit ons kantoor in Utrecht, waar we beschikken over een eigen studio waarin we beeld creëren en nieuwe communicatievormen uitproberen. Door te werken met een flexibele schil van professionals combineren we een goede beschikbaarheid en prijs.

Communicatiedoelen vormen het uitgangspunt om onze content toepasbaar te maken. Wij denken mee en definiëren samen de uiteindelijke content.

Naast onze kernactiviteiten en diensten die op de site benoemd staan, worden wij graag uitgedaagd. 

Waar kunnen wij je mee van dienst zijn?

Corporate video

De inhoudelijk sterke boodschap overbrengen met mooi bewegend beeld.

Employer branding

Versterk de interne beeldvorming of werf nieuwe collega's door de relaties en kernwaarden van de organisatie te laten zien. 

Branding

Content die het imago en de bekendheid van uw merk of bedrijf versterkt. 

Bedrijfsfotografie

Passende foto's met aandacht voor detail en branding die aansluiten bij de algehele sfeer.

Evenementenfotografie

Terugblikken, vooruitkijken en als aandenken voor collega’s, gasten en sponsoren.

Portret- en teamfotografie

Versterk uw persoonlijkheid of geef uw bedrijf een gezicht met een professionele portret- of teamfoto.

Studio beelden maken wij in onze studio of op locatie

Wij beschikken over een eigen studio in Utrecht. Daar zijn alle faciliteiten aanwezig om studio beelden te maken, zoals (greenscreen) videoshoots, employer branding testimonials of bijvoorbeeld portret- of teamfoto's.

Naast onze studio in Utrecht hebben wij mobiele studio sets die wij op locatie kunnen opbouwen. Dit zetten wij bijvoorbeeld in om employer branding testimonials te maken of wanneer een complete afdeling of zelfs bedrijf een nieuwe LinkedIn foto nodig heeft. Hierdoor verliezen de geportretteerden zo min mogelijk tijd.

aq_block_17