Corona content oplossingen

Livestream uit studio

De Chiefs of Content studio biedt een unieke turn-key oplossing aan uw bedrijf. Waarbij interactiviteit met de collega’s en klanten gecombineerd wordt met slim studio design, multichannel streaming en cross posting als podcast.

Livestream vanaf locatie

De Chiefs of Content hebben vanuit hun dochteronderneming WE ARE THE NIGHT B.V. jarenlange kennis opgebouwd in opnames- en livestreams op locatie. Zo zijn wij in staat met een klein en mobiel team op bijna elke locatie een livestream- of opname te faciliteren.

Uitvaarten

Helaas is het momenteel zo dat ook uitvaarten betroffen zijn door de Corona problematiek. De Chiefs of Content zetten hun kennis van Livestreams op locatie in om nabestaanden toch de kans te geven ‘erbij’ te zijn. Hiervoor hebben we succesvol een eerste uitvaart mogen streamen.

Live vanuit onze studio

De Chiefs of Content studio biedt een unieke turn-key oplossing aan uw bedrijf. Waarbij interactiviteit met de collega’s en klanten gecombineerd wordt met slim studio design, multichannel streaming en cross posting als podcast. Een kostenefficiënte en hoogstaande productie waardoor de klant, collega of kijker zich betrokken voelt. De studio kan ingezet worden voor livestream of opnames van productpresentaties, employer branding concepten, webinars of andere formats.

Samen met een ervaren Chief ontwikkelen wij het juiste concept of format voor uw communicatievraag. En kunnen we alles in-house voor u voorbereiden, produceren, live streamen of opnemen en verwerken tot meerdere handzame content-items voor uw in- of externe kanalen.

Voor meer informatie neem contact op met een Chiefs via 030 - 55 00 350 of email wilco@chiefsofcontent.nl voor meer informatie of reserveer de studio direct via onderstaand formulier.

Please enter your name.
Please enter a message.
BLOK 1 - 1
BLOK 1 - 2
BLOK-1-4
BLOK 1 - 3

Live op locatie

De Chiefs of Content hebben vanuit hun dochteronderneming WE ARE THE NIGHT B.V. jarenlange kennis opgebouwd in opnames- en livestreams op locatie.

Zo zijn wij in staat met een klein en mobiel team op bijna elke locatie een livestream- of opname te faciliteren. Conceptmatig en inhoudelijk kan ons team van ervaren producers je helpen om de inhoud de juiste vorm te geven. Zodat je collega, klant of fan de juiste boodschap ontvangt en mogelijk geactiveerd wordt om bijv. via videoconference, zoom, FaceTime etc deel te nemen aan de uitzending. Neem contact op met een Chief via 030-5500350 of email wilco@chiefsofcontent.nl voor meer informatie of reserveer direct een op locatie pakket via onderstaande knop.

BLOK 2 - 1
BLOK 2 - 2
BLOK-2-3

Uitvaarten

Helaas is het momenteel zo dat ook uitvaarten betroffen zijn door de Corona problematiek. De Chiefs of Content zetten hun kennis van Livestreams op locatie in om nabestaanden toch de kans te geven ‘erbij’ te zijn. Hiervoor hebben we succesvol een eerste uitvaart mogen streamen. Uit piëteit met de nabestaanden is er gekozen om aangepaste tarieven te hanteren zodat het betaalbaar blijft.

Voor meer informatie omtrent beschikbaarheid of informatie, neem contact op met Wilco via 0619204070.

BLOK 3 - 1
BLOK 3 - 2
BLOK 3 - 3

Over de Chiefs of Content Corona oplossingen

Wij staan voor kwaliteitsproducties waarin cinematische beelden, ordentelijke journalistiek kunnen en multichannel-casting elkaar ontmoeten. Gemaakt door professionals die hun kennis, kracht en can-do-instelling combineren en dit creëeren voor ons allemaal. Kostenefficiënt en volledig uitgevoerd met inachtname van de overheidsvoorschriften en veiligheidsmaatregelen om bij te dragen aan het beperken van de verspreiding van het het coronavirus (COVID-19).

Ook tijdens deze coronavirus crisis kunt u rekenen op goede en efficiënte content concepten van de Chiefs of Content.

Neem contact op met een Chief via 030-5500350 of email wilco@chiefsofcontent.nl voor meer informatie of gebruik het onderstaande contact formulier.

Please enter your name.
Please enter a message.

Wilco

Founding Chief

Wilco is the head of Chiefs. The driving force behind the Chiefs team.

Laura

Chief Producer

Kevin

Chief of Photography

Whenever Kevin takes a picture he always knows how to capture the perfect moment.

Milan

Junior Editor

Tijs

Junior AV Specialist

Jannieck

Graphic Designer