Livestream

Chiefs of Content - Livestream studio

Hoe maak je contact met klanten en collega's in tijden van social distancing?

De Chiefs of Content studio biedt een unieke turn-key oplossing aan uw bedrijf. Waarbij interactiviteit met de collega’s en klanten gecombineerd wordt met slim studio design, multichannel streaming en cross posting als podcast. Een kostenefficiënte en hoogstaande productie waardoor de klant, collega of kijker zich betrokken voelt. De studio kan ingezet worden voor livestream of opnames van productpresentaties, employer branding concepten, webinars of andere formats.

Een kwaliteitsproductie waarin cinematische beelden, old-school journalistiek en multichannel-casting elkaar ontmoeten. Gemaakt door professionals die hun kennis, kracht en can-do-instelling combineren en dit creëeren voor ons allemaal. Kostenefficiënt en volledig uitgevoerd met inachtname van de overheidsvoorschriften en veiligheidsmaatregelen om bij te dragen aan het beperken van de verspreiding van het het coronavirus (COVID-19).

Samen met een ervaren Chief ontwikkelen wij het juiste concept of format voor uw communicatievraag. En kunnen we alles in-house voor u voorbereiden, produceren, livestreamen of opnemen en verwerken tot meerdere handzame content-items voor uw in- of externe kanalen.

Voor meer informatie neem contact op met de Chiefs via 030 - 55 00 350.

200329-005353-studio-6213-2048px