Wij zijn de Chiefs of Content.
Wij geloven in de kracht van verhalen.

Ieder bedrijf, iedere werknemer en iedere klant heeft zijn eigen verhaal. Dat inspireert ons om op zoek te gaan naar die verhalen en ze te vertellen aan potentiële klanten, werknemers en andere specifieke doelgroepen. Dat kan in elke vorm van content. Ons team is gespecialiseerd in visuele content en werkt samen met specialisten voor bijvoorbeeld geschreven- en hardcopy content en voor het online verspreiden van content.

Het hoofdkantoor van de Chiefs bevindt zich in Utrecht. Wij beschikken over volledig uitgeruste 4k ready edit suites en een eigen studio.

Ons kantoor is een fijne plek om te werken, maar we werken ook graag op locatie. Zowel in Nederland als in het buitenland. In het buitenland werken we zowel met onze eigen mensen als met lokale specialisten. 

Chiefs of Content is het zakelijke merk van de We Own The Night groep. De roots van de groep liggen in de evenementenbranche, waar zij al jaren diverse vormen van content voor ontwikkelt. 

Dit type business is zeer trendgevoelig en vereist daardoor een constante vernieuwing van zichzelf en de producten. Dit gebeurt met een constant behoud van flexibiliteit en inzetbaarheid, op ieder moment, voor wat dan ook en op een snelle en efficiënte manier.

Met deze kernwaarden in ons achterhoofd, hebben we in 2015 Chiefs of Content opgericht. In 2018 vierde de We Own The Night groep haar 10e verjaardag.

Vaak zijn onze klanten op zoek naar een manier om een marketing-, communicatie- of human resource doel te behalen. Wij helpen te definiëren hoe zij dat doel kunnen behalen met content. Dat doen we door hen van A tot Z te ondersteunen, met als doel het behalen van het beste resultaat.

Wilco

Founding Chief

Wilco is de drijvende kracht achter het team en haalt het beste uit de Chiefs.

Anke

Chief of Production

Anke managet onze projecten van begin tot eind, zodat alles productioneel en inhoudelijk klopt.

Kevin

Chief of Photography

Kevin legt met zijn oog voor detail altijd het goede moment vast.

Ilona

Chief of Production

Met uitgebreide ervaring als projectmanager is Ilona een waardevolle toevoeging aan ons team.

Joël

Chief of Post-Production

In onze edit suites zorgt Joël ervoor dat alle beelden tot mooie films gesneden worden.

Sem

Assistant Chief

Sem is een alleskunner en een waardevolle ondersteuning voor de overige Chiefs.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Content Strategie

Je communicatievraag omzetten in de passende strategie voor jouw bedrijf, merk of employer branding vraag. Hiermee geven we samen de juiste richting aan je content. Voor vandaag, morgen en het komende jaar.

Employer Branding

Authentieke verhalen, verteld vanuit je huidige medewerker in beeld brengen. Hiermee werven we je toekomstige collega's op een eerlijk en mooie manier. Tegelijk vergroten we de zichtbaarheid van je bedrijf en de successen, zowel in- als extern.

Content Productie

Een productie vanuit de content strategie of een last-minute special. Van in-house event, factory locatie met hygiene eisen tot een commercial. Door onze uitgebreide ervaring voeren we elke content productie succesvol uit.

Brainstorm Sessies

Op zoek gaan naar een creatieve toekomst voor jouw merk of bedrijfsimago. Dat doen we samen met jou en collega's in een creatieve brainstorm sessie. Vanuit daar kick-starten we het content productieproces.

Projectmanagement

Is de druk hoog, de bezetting laag en wil je toch je merk, bedrijf of nieuwe collega's bereiken? Dan kunnen wij je ondersteunen met gericht projectmanagement. Onze specialisten helpen je om de gestelde content targets te bereiken, on-time, on-budget en on-brand.

Media Management

Een goed uitgedacht media management beleid vergroot de waarde van je content. Hierin combineren we slimme categorisering met online toegang en een veilige backup. Zodat je investering nu en in de toekomst klaar voor gebruik is.

Studio beelden maken wij in onze studio of op locatie

Wij beschikken over een eigen studio in Utrecht. Daar zijn alle faciliteiten aanwezig om studio beelden te maken, zoals (greenscreen) videoshoots, employer branding testimonials of bijvoorbeeld portret- of teamfoto's.

Naast onze studio in Utrecht hebben wij mobiele studio sets die wij op locatie kunnen opbouwen. Dit zetten wij bijvoorbeeld in om employer branding testimonials te maken of wanneer een complete afdeling of zelfs bedrijf een nieuwe LinkedIn foto nodig heeft. Hierdoor verliezen de geportretteerden zo min mogelijk tijd.

aq_block_21