CONTENT MARKETING

Wij zijn Chiefs of Content

Wij zijn de Chiefs of Content.
Wij geloven in de kracht van verhalen.

De Chiefs of Content is een content marketing bureau dat zich specialiseert in content voor de zakelijke markt. Wij creëren content die past bij de behoefte van onze klanten. De Chiefs zijn gewend te werken in uitdagende omgevingen, met krappe deadlines en specifieke vereisten en hebben uitgebreide ervaring in het produceren van high-end content voor multinationals en employer branding voor corporates. 

Daarbij focussen we ons op het creëren van contentstrategieën die ons samen leiden naar een duurzaam pad voor nu en de toekomst, terwijl we nooit onze run-and-gun kwaliteiten uit het oog verliezen.

In ons team combineren we jong talent met ervaren producers, aangevuld met meest geschikte freelancers voor de opdracht. Daarmee garanderen we flexibiliteit in ideeën, invalshoeken en montages. Dit doen we in een open bedrijfscultuur waar content op de eerste plaats staat en waarin we ons ervan bewust zijn dat samengestelde teams het mogelijk maken om sterke content te creëren.

Utrecht is onze thuisbasis, met een levendige mix van historische relevantie, vooruitstrevend denken en een gestage stroom jonge academici. Dit is absoluut een plek waar we ons thuis voelen, terwijl we het ook heerlijk vinden om in het buitenland te werken. Van Tokio tot Los Angeles, van Berlijn tot Riyad. Reizen en werken op locatie met het team is een belangrijk onderdeel van ons bestaan en vinden we geweldig. 

In 2020 vieren we vijf jaar content creatie met de Chiefs. Chiefs of Content is onderdeel van de We Own The Night groep dat in 2008 werd opgericht en meerdere content marketing bureaus huisvest, waaronder WE ARE THE NIGHT en WE OWN THE NIGHT TV

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Content Strategie

Je communicatievraag omzetten in de passende strategie voor jouw bedrijf, merk of employer branding vraag. Hiermee geven we samen de juiste richting aan je content. Voor vandaag, morgen en het komende jaar.

Employer Branding

Authentieke verhalen, verteld vanuit je huidige medewerker in beeld brengen. Hiermee werven we je toekomstige collega's op een eerlijk en mooie manier. Tegelijk vergroten we de zichtbaarheid van je bedrijf en de successen, zowel in- als extern.

Livestream

Onze studio kan ingezet worden voor livestream of opnames van productpresentaties, employer branding concepten, webinars of een ander format. Een kostenefficiënte en hoogstaande productie waardoor de klant, collega of kijker zich betrokken voelt.

Content Productie

Een productie vanuit de content strategie of een last-minute special. Van in-house event, factory locatie met hygiene eisen tot een commercial. Door onze uitgebreide ervaring voeren we elke content productie succesvol uit.

Projectmanagement

Is de druk hoog, de bezetting laag en wil je toch je merk, bedrijf of nieuwe collega's bereiken? Dan kunnen wij je ondersteunen met gericht projectmanagement. Onze specialisten helpen je om de gestelde content targets te bereiken, on-time, on-budget en on-brand.

Brainstorm Sessies

Op zoek gaan naar een creatieve toekomst voor jouw merk of bedrijfsimago. Dat doen we samen met jou en collega's in een creatieve brainstorm sessie. Vanuit daar kick-starten we het content productieproces.

Media Management

Een goed uitgedacht media management beleid vergroot de waarde van je content. Hierin combineren we slimme categorisering met online toegang en een veilige backup. Zodat je investering nu en in de toekomst klaar voor gebruik is.

Studiobeelden maken wij in onze studio of op locatie.

Wij beschikken over een eigen studio in Utrecht. Daar zijn alle faciliteiten aanwezig om studiobeelden te maken, zoals (green screen) videoshoots, employer branding testimonials of bijvoorbeeld portret- of teamfoto's.

Naast onze studio in Utrecht hebben wij mobiele studio sets die wij op locatie kunnen opbouwen. Dit zetten wij bijvoorbeeld in om employer branding testimonials te maken of wanneer een complete afdeling of zelfs bedrijf nieuwe LinkedIn foto's nodig heeft. Hierdoor verliezen de geportretteerden zo min mogelijk kostbare tijd.

Photo © JoniIsraeli.com