Friesland Campina – Recruitment Talks

Solliciteren kun je leren! Dat is het motto van het recruitment team van FrieslandCampina. Tijdens sollicitatiegesprekken leggen zij het vuur aan de schenen van de sollicitanten en maken zij het hen niet altijd gemakkelijk. Hoog tijd om eens iets terug te doen vonden ze.

In samenspraak met FrieslandCampina ontwikkelden wij dit drieluik van ‘Recruitment Talks’, waarin recruiters hun kennis delen en tips geven aan potentiĆ«le sollicitanten. In een informele setting geven de recruiters antwoord op veel voorkomende vragen van sollicitanten en wisselen zij ervaringen met elkaar en de kijker uit. Na het zien van dit drieluik weten sollicitanten beter wat belangrijke informatie voor op je CV is, wat er in je motivatiebrief moet staan en wat je beter wel en niet kunt doen tijdens een sollicitatiegesprek.

Samen met FrieslandCampina ontwikkelden wij het concept en de inhoud van de video’s. Het camerawerk en de montage is verzorgd door Chiefs of Content, de regie was in handen van FrieslandCampina.