Menzis – Vacature etalage

Soms is employer branding gewoon een kwestie van directe werving. Bijvoorbeeld wanneer je een openstaande vacature hebt die op korte termijn moet worden ingevuld. Het is dan zaak dat je die vacature op een snelle, gemakkelijke manier onder de aandacht kunt brengen bij het juiste publiek.

Natuurlijk wil je ook dat jouw video eruit springt in de jungle van online content, door het toch net even anders aan te pakken. Voor Menzis ontwikkelden de Chiefs daarom deze ‘Vacature etalage’. Een motion template waarin een videoboodschap geplaatst wordt, die door Menzis zelf kan worden opgenomen voor een vlotte afhandeling. Ondersteund met een professionele voice over door de stem van Menzis, springt deze user generated content op een volle tijdlijn meteen in het oog.

Adviserend geneeskundige MSZ

Onze collega Wilja Strating heeft jaren gewerkt als traumachirurg en is anderhalf jaar geleden overgestapt naar Menzis. Omdat ze wil zorgen voor de zorg. Heb jij ook deze ambitie en wil je aan de slag als adviserend geneeskundige Medisch Specialistische Zorg? Dat kan! http://bit.ly/2MmcXU5#werkenbijmenzis#vacature

Geplaatst door Werken bij Menzis op Donderdag 17 oktober 2019