Ovation – Deloitte BPS Global Summit

De Business Process Solutions (BPS) servicelijn is een onderdeel van Deloitte. Het opereert in meer dan 125 landen wereldwijd. Tijdens de BPS Global Summit bezoekt het leadership eens in de twee jaar één van de aangesloten landen om het te hebben over de laatste ontwikkelingen in de markt en kennis te delen. In september 2019 was Nederland aan de beurt en vond het event plaats in Hotel Krasnapolsky te Amsterdam. 
Ovation Holland had de mooie taak om dit evenement te organiseren en in goede banen te leiden, volgens de wensen van hun klant Deloitte. Onderdeel daarvan was de creatie van een interne aftermovie, die bij de afsluiting van het evenement zou worden vertoond. De Chiefs of Content stuurden hun beste team naar Amsterdam om dit voor elkaar te krijgen. Op locatie werd de film opgenomen, gemonteerd, gereviewed door de klant, opgeleverd en vertoond.
Op locatie spontaan geïnitieerd door het Chiefs team, namen we aanvullend twee interviews op om daarmee in opdracht van Deloitte extra videos te creëren voor externe publicatie.