VVEM – Sound of Silence

Het coronavirus heeft een enorme impact op de wereld. Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen hebben overheden verschillende maatregelen afgekondigd. Een algemene, wereldwijde maatregel is het verbod op grootschalige bijeenkomsten, zoals festivals en evenementen. De entertainment industrie wordt hierdoor hard geraakt. Zeker in een gevestigd evenementenland als Nederland.

In opdracht van de Vereniging van Evenementenmakers (VVEM) creƫerden wij een documentaire serie van vijf afleveringen, waarin we tien evenementenmakers portretteren. De serie laat de impact zien die de coronacrisis op de branche heeft, maar ook de kracht, flexibiliteit, professionaliteit en creativiteit van de sector. Bovenal zien we in de films de passie, liefde en drive om bezoekers prachtige nieuwe herinneringen te laten creƫren. Een passie die terug te vinden is bij iedereen werkzaam in de sector, ongeacht welk onderdeel van het geheel je bent.

De serie is onderdeel van de campagne ‘Sound of Silence’, waarin aandacht gevraagd wordt voor de benarde positie waarin de sector zich momenteel bevindt.

Bij de creatie van deze serie werkten wij nauw samen met ons moederbedrijf WE ARE THE NIGHT, dat zichzelf trots lid van de VVEM mag noemen.